Поддръжка

Всеки един наш сайт е изграден с лесен за използване административен панел. Това означава, че вие като притежател на сайта, може сам да го администрирате.

След изработката на сайта всеки наш клиент получава инструкции за работа с админ панела.

Можете лесно да добавяте страници, категории, статии, продукти, снимки, различен вид съдържание и информация за вашите потребители.

Голяма част от нашите клиенти обаче не разполагат с необходимото време да администрират сами сайта си, особено когато става въпрос за по-големи сайтове, където често се налага актуализиране на съдържанието. За да улесним нашите клиенти и за да могат те да се фокусират върху по-важните аспекти от техния бизнес, една от нашите основни услуги включва поддръжка и администрация.

В зависимост от нуждите на вашия бизнес и сайт поддръжката може да включва различен тип и количество работа. Затова цената за месечна поддръжка се определя индивидуално с всеки наш клиент, за да сме сигурни, че вие ще получите за вашия сайт точно това, от което имате нужда.

Но все пак, за да ви дадем някаква представа, какво точно правим, ето и някои точки, които включва услугата ни:

* мониторинг на сайта и следене за неговата правилна работа

* отстраняване на възникнали проблеми и грешки в сайта

* качване и редактиране на съдържание - текст, статии, снимки, продукти, добавяне на страници...

* периодично създаване на резервно копие на сайта

* телефонни и имейл консултации

* поддържане на добра скорост на зареждане на страниците

* други

При всички случаи поддръжката на сайта е важна, ако имате сериозното намерение да развивате вашия бизнес и да печелите повече доволни клиенти.

Възложете поддръжката на вашия сайт на нас и ние ще вложим целия наш арсенал, за да работи сайта ви безпроблемно и ефективно, носейки ви все повече доволни клиенти.


Уеб сайтът промотира бизнеса ви 24/7. Не съществува служител, който да може да прави това.


- Пол Куксън