Хостинг

Изработката на уеб сайт няма да ви бъде достатъчно само по себи си, за да може потребителите да откриват и/или пазаруват през вашия сайт. За тази цел ще ви трябват още домейн и хостинг.

Какво е домейн?

Казано най-кратко, това е името на вашия сайт: www.sitename.com

Тук е важно, името, което сте избрали за сайта ви, да бъде свободно за регистрация. Ако не знаете дали това е така и си нямате на идея как да проверите, не се тревожете, ние ще направим това вместо вас.

Друго важно нещо, което е нужно да отбележим тук е, че може да избирате име за сайта с няколко различни вида окончания, между които: .com, .bg, .eu., info и други.

Ако не знаете каква е разликата между тях и какво окончание да изберете, ние ще ви разясним и помогнем в избора.

Какво е хостинг?

Хостингът това е пространството, където ще съществува вашия сайт. Всеки сайт притежава определено количество информация, файлове, и хостингът е мястото, където се складира и съхранява тази база данни. Както домейна, така и хостинга са нещо, в което трябва да инвестирате, отделно от неговата изработка.

Ние ще извършим всички необходими стъпки, при регистрирането на домейн и хостинг за вашия сайт, както и ще направим каквото е необходимо, така че вашият сайт да бъде откриваем в онлайн пространството за потребителите.

Предлаганите от нас хостинг услуги са изключително надежди, тъй като работим и сме партньор с най-добрата хостинг компания в България - СуперХостинг.

Ако вече сте избрали име за вашия сайт, но не знаете какво е необходимо да направите от там нататък, свържете се с нас и ние ще поемем щафетата.

Потърсете ни сега: 0889 255 157

Обаждане