Изработка на сайтове

План

При нас изграждането на сайта не започва с разработката, а с разговор и чаша кафе. Защото преди да започнем да правим каквото и да било, ние първо искаме да чуем Вас - вашите нужди, идеи, виждания и бизнес цели.

След като ни разясните всичко това и отговорите на нашите въпроси, ние ще очертаем плана за действие, бюджета, стъпките за работа, срока за изработка.

Уеб дизайн

След като сме изпили чашата топло кафе, обсъдили сме детайлно заданието и сме очертали план за действие, можем да започнем с дизайна на вашия сайт. Фокусираме се върху едно единствено нещо, а именно връзката между потребителя и сайта.

Когато даден потребител посети вашия сайт, имате много кратък период от време, за да го убедите, че той е на правилното място.

С какво започваме? Ами, с началната страница на вашия сайт. Тя е входната врата към вашия бизнес в онлайн пространството и още с влизането, вашите "гости" трябва да са силно и приятно впечатлени. Залагаме на модерна визия, елегантен дизайн и изчистен изглед. Същия подход прилагаме и за вътрешните страници на вашия сайт.

Разработка

Уеб разработката на вашия сайт или с други думи казано, програмирането на сайта, е следващият етап от процеса на създаване на един сайт.

След като е одобрен дизайна на началната страница, както и на основните вътрешни страници, които биха имали по-специфичен изглед, следващият етап е привеждането на тези страници във функционален вид - кодиране на страниците.

Тоест, елементите от дизайна на страниците се превръщат в програмен код, залагат се различни анимации и правим така, че сайта да работи функционално.

След като страниците са кодирани, следващата стъпка е да навърже всичко функционално, така че сайта да работи като едно цяло. За тази цел се създава т.нар. Система за управление на съдържанието или казано по-просто, администраторския панел на сайта.

Това е мястото, от където вие като собственик на сайта можете да качвате и редактирате съдържание, снимки, да добавяте продукти, да задавате цени и т.н.

С други думи сами да администрирате сайта си.

Общо взето с направата на администраторския панел завършва и етапа по разработка.

Тест

След като сайта бъде разработен, това не означава, че е готов. Преди той да бъде предаден на възложителя за преглед, ние трябва да тестваме сайта, за да сме сигурни, че крайният продукт, който предлагаме отговоря на най-високите стандарти за качество.

Често се случва в процеса на работа да бъде изтърван някой детайл, да има неработещи или неправилно работещи елементи. При процеса на тестване сайта се проверя обстойно, извършват се серия от тестове, за да сме сигурни, че всичко работи коректно, и чак тогава го предаваме за преглед.

Доставка

Това е най-хубавата и дългоочаквана част в целия процес по изграждането на един сайт. След като вашия сайт е разработен и тестван от нашия екип и сме се уверили, че всичко работи коректно, ние ви доставяме продукта.

Това е етап през който вие прегледате и тестване вашия сайт. При каквито и да било установени нередности, нашият екип е на среща за тяхното своевременно отстраняване.

Ще ви бъдат изпратени и инструкции за работа с администраторския панел, така че сами да може да администрирате сайта си.

Ако смятате, че не разполагате с необходимото време за това, ние имаме решение и може да възложите поддръжката и администрацията на сайта на нас.

Така ще имате възможност да фокусирате вашите усилия върху други по-важни аспекти от вашия бизнес и неговия растеж.